Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Coconut & Monoi Deep Moisture Oil Treat.

Design Essentials

 

159,00

Design Essentials® Coconut & Monoi Deep Moisture Oil Treatment er en reparative behandling som øyeblikkelig starter reparasjonsprosessen for skadet hår. Den er gjennomsyret med argan olje og solsikke i tillegg til fordelaktige ingredienser som marokkanskolje, vitamin E, næringsrike botaniske ingredienser og revitaliserende antioksidanter. Disse botaniske ingrediensene arbeider sammen for å fornye styrken og elasiteten i håret mens den samtidig skjermer din hårstrå fra skadelige styling rutiner hverdagen, termisk retting, tørre værforhold og andre tøffe miljøfaktorer. Ideel for tørre hårtyper (sørg for å fokusere på tuppene).

En flott fuktighetslåser: Å gi håret ditt fuktighet daglig er det første trinnet til sunn hydrering, men hvis du virkelig ønsker å se hår som er mykere, glattere, sunnere og holder på lengden, må du låse den daglige fuktigheten inn med et oljebasert tetningsmiddel.

Reparerer skadet hår: Uansett om du velger å bruke Coconut & Monoi Deep Moisture Oil Treatment som en daglig behandling eller som en intensiv varmeoljebehandling kan du forvente maksimal hydrering av håret!

Ideel for tørt, slitt hår i type 2B-4C.

Fordeler
• Tilfører maksimal fuktighet.
• Gjenopretter styrke og glans.
• Ideel for veldig tørt hår.
• Allsidig bruksområde.

Inneholder ingen sulfater, parabener, parafiner, mineralolje, phthalates eller voks.

Bruksanvisning
Som et fuktighetslåser: Påfør en liten mengde til fuktig hår og fordel jevnt. Style som ønsket.
Som en daglig kur: På tørt hår, etter styling, påfør et par dråper for å beskytte håret fra miljøskader og tilføre varig fuktighet.
Som en varmeoljebehandling: Etter sjamponering, påfør en rikelig mengde på fuktig hår og dekk håret med en behandlingshette i 15-30 minutter avhengig av hårtykkelse og lengde. Skyll med varmt vann og påfølg med en balsam fra Design Essentials. Ideell til daglig bruk på medium, tykke og grove hårtyper.


VÅRT NYHETSBREV