Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Coconut & Monoi Deep Moisture Milk Creme

Design Essentials

 

169,00

Vår Design Essentials® Coconut & Monoi Deep Moisture Milk Crème, mettet med en trippel blanding av de næringsrike oljene argan, oliven og solsikke, gir en intens fuktighet som forvandler tørt, tørst hår til hår som er synlig mykere, mer skinnende og revitalisert. Denne lette, men høyt konsentrerte, oljekremen er beriket med ringblomst (Calendula), Vitamin E og gjenoppbyggende melkeproteiner for å påfylle krøllene med fuktighet og styrke hårets naturlige fuktighetsbarriere slik at du får en naturlig beskyttelse mot frizz. Den kan også brukes for å fornye eller revitalisere stiler på dag 2 eller dag 3 (som hestehaler, mohawks og naturlige stiler).

Ideel for tørt, slitt hår i type 2B-4C.

Fordeler
• Fantastisk næring og glans.
• Øyeblikkelig gjennomtrenging og absorbsjon.
• Minimerer frizz og babyhår.

Inneholder ingen sulfater, parabener, parafiner, mineralolje, phthalates eller voks.

Bruksanvisning
For vått eller lett fuktet hår: Hell en liten mengde Coconut & Monoi Deep Moisture Creme i håndflaten og gni sammen. Smør gjennom håret for en jevn fordeling (påse at du ikke bruker for mye produkt). Kan brukes daglig etter behov.
For ekstremt tørt hår: Ta en mengde på størrelse med en ert og påfør i seksjoner mens du påser at hvert hårstrå er fuktet. For ekstra beskyttelse på medium, tykt og grovt hår anbefales det at man påfølger med Coconut & Monoi Deep Moisture Oil Treatment for å låse inn fuktigheten.

Varm kremen i håndflaten til den smelter, smør den så gjennom tørt eller fuktig går og style som ønsket.
På hud: Smør over hele kroppen for å hydrere og mykne huden.


VÅRT NYHETSBREV