Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Cambodian Straight Hair Weave

Ophir Hair

 

Fra 1290,00

Hva gjør Ophir Hair så annerledes fra annet hår?

I motsetning til andre hair extensions er håret fra Ophir Hair kun av den aller beste kvalitet. Alle våre hår extensions er 100 % ubehandlet jomfru hår. Håret kommer i sin naturlige rette, bølgete eller lett krøllete form og i ulike lengder. Ophir Hair er 100% REMY hår (alle hårstråene ligger i en retning ), og er ikke blandet med annet hår typer hår (indisk eller kinesisk) eller dyrehår.

Vårt hår er sydd sammen med maskin eller for hånd, hvoretter håret vaskes og kures med stor omhu - ingen ytterligere behandling er nødvendig. Vi legger ikke til andre stoffer (dvs. silisium ) eller farge å endre hårets karakter og utseende på produktet. Det går deretter gjennom en siste kvalitetskontroll, er nøye pakket, og blir dermed sendt ut til våre kunder.

Siden det er naturlig og ubehandlet, vil Ophir Hair vare fra 18 måneder til 3 år med riktig pleie. Bare vask og behandle det med gode kvalitets produkter. En av fordelene med Ophir Hair sammenlignet med andre extensions er at de er helt flokefrie. Du kan gå til treningssenteret, damprommet eller ta en svømmetur og håret ditt vil fortsatt se nydelig ut.


Hvor er Ophir Hair hentet fra?

Vi i Ophir Hair kilder håret direkte fra leverandører i Sør- Øst Asia og Brasil. Vi reiser jevnlig til Laos, Vietnam, Myanmar, Kambodsja, Brasil og Thailand for å lete etter det beste hår og jobber med profesjonelle leverandører for å sikre at håret møter bare de høyeste standarder. Vi kjøper direkte fra våre betrodde leverandører som kilder og kjøper håret direkte fra kvinner i byer og landsbyer i regionen.

Finnes i fire lengder:
14" - 35cm, farge: naturlig sort
18" - 45cm, farge: naturlig sort
Håret kommer bare i naturlig sort ettersom det ikke fargebehandles.

28" - 71cm, farge: sort (fargekode 1)
30" - 76cm, farge: sort (fargekode 1)
De to lengdene 71 og 76cm er er farget helt sort, farge 1, etter ønske fra oss.


VÅRT NYHETSBREV