Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Pink Label Clip In

Hairaisers Pink Label

 

1790,00

Pink Label er en av Hairaisers mest anerkjente og respekterte merker på grunn av sin enorme popularitet produktet har fått over mange år og er en av produktene som kjendiser og stylister stoler på over hele verden.

Pink Label er utviklet ved å bruke kun det sunneste menneskehåret blandet med en høy andel av Remy hår. Haraisers mener at Pink Label Human Hair Clip In Extensions er et langt bedre produkt enn de fleste "såkalte Remy hår merkevarer" for tiden tilgjengelig i markedet.

Hva er Pink Label?
Pink Label er en overlegen serie av clip-on extensions laget av Hairaisers som er passende for alle hårtyper. Tilgjengelig i tre forskjellige lengder (Bobbys fører de to lengste av disse lengdene 16" og 18") og en rekke nyanser, hver pakke inneholder nok hår for et hode.

Clip-In extensions for alle
Clip in extensions kan enkelt brukes og fjernes. Enkle å bruke klips er sydd fast på tresser av hår i ulike seksjoner, og det er disse klipsene som griper inn i håret ved roten, som kjapt forvandler din stil.

Pink Label Kvalitet
Laget av 100% menneskehår, er Pink Label av det luksuriøse slaget. Håret har blitt nøye behandlet på en meget skånsom måte å unngå at de føles ubehagelige å ha på og beveger seg naturlig. Samtidig kommer håret med en beskyttelse, som låser inn kvalitet, som Hairaisers er kjent for.

Pink Label Fordeler
Hvis du ikke ønsker å ofre din skjønnhetssøvn eller skjønnhetsregime om morgenen så er Pink Label extensions fra Hairaisers noe for deg. Disse super praktiske extensions er rask å bruke, og hvis de behandles med forsiktighet kan de brukes gang på gang - noe som gjør dem til førstevalget for mange av våre kunder. Clip-in teknikken gjør at disse høykvalitets extensionsene kan forvandle din stil på under 25 minutter.

Hvilke stiler kan jeg oppnå med Pink Label?
Disse clip-in extensionsene kan tørkes med hårføner, rettes med rettetang og krølles med krølltang for å lage en rekke forskjellige stiler. De ulike lengdene og utvalget av farger betyr at det har aldri vært enklere å velge riktige extensions som passer for deg, enten du er ute etter å legge lengde, volum eller begge. De kan også brukes før oppsettninger, for å gi ekstra volum og drama til topknots, chignons eller klassiske hairbuns.

Funksjoner
Garantert 100 % menneskehår.
Ingen blanding av animalske eller syntetiske hår .
Kan bli stylet akkurat som ditt egen naturlige hår .
Kan bli vasket og kuret som normalt.

Oppdeling - Våre Pink Label Clip In extensions inneholder fire rader:
Rad 1 og 2: 24 cm bred (3 klips)
Del 3: 22,5 cm bred (3 klips)
Del 4: 12,5 cm bred (2 klips)
Hver pakning med våre Pink Label Extensions inneholder 113-120 gram hår.

Kan varmebehandles / krølles / styles (husk å bruke varmebeskyttende).
All farging er på eget ansvar og vil føre til at kunden mister alle garantier på produktet.


VÅRT NYHETSBREV